Güney Kariyer Fuarı Duyurusu!

Güney Kariyer Fuarı Nedir ?

Cumhurbaşkanlığı öncülünde bölgedeki 8 üniversitenin ortaklığında Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 21-22 Mart tarihlerinde Mimar Sinan Kongre Merkezinde gerçekleşecektir.
Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda aynı zamanda kongre merkezinde bulunan 10 adet salonda etkinliğe katılan firmalar tarafından 100’e yakın eğitim düzenlenecektir.
Bu eğitimlerin yanında mezunlar ve mezun adayları için iş imkanı, öğrenimi devam eden öğrenciler için staj imkanı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır.
Etkinliğe 8 üniversiteden toplam 15.000 den dazla öğrencinin katılması öngörülmektedir.
Öğrenciler ve mezunlar GÜNKAF kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Neden Güney Kariyer Fuarı ?

Güney Kariyer Fuarı seni kariyerin için yepyeni bir sayfa açmaya, geleceğine yönelik sağlam adımlar atmaya ve dopdolu 2 günlük bir kariyer şölenine davet ediyor. Bu kapsamda her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın iş ve staj başvurularının alınacağı stantlar yer alacak, aynı zamanda kongre merkezinde bulunan 10 adet salonda etkinliğe katılan firmaların farklı etkinlikleri , iş ve staj görüşmeleri , çay sohbetleri , tecrübe paylaşımları ve etkinliğe davet edilecek konuşmacılar tarafından gerçekleştirilecek konferanslar ile birlikte 100’e yakın eğitim düzenlenecektir.

Detaylı bilgi ve CV doldurmak için www.gunkaf.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Afiş aşağıda sunulmuştur.